top of page

BDA koolitas Venemaa turismiarendajaid ja ettevõtjaid

BDA vanemkonsultant Ülle Puustusmaa  koolitas Venemaal Via Hanseatica projekti raames turismimarsruudi piirkonda jäävaid turismiatraktsioonide, muuseumide, turismiettevõtete ja riiklike, turismi koordineerivate ametiasutuste inimesi. Koolituse teemadeks olid turismitoote arendamine, sihtgrupipõhine tootearendus, turismivõrgustike koostöö ja pakettimine. Koolitusel osales 30 inimest. 


Osalejate hulgas olid Leningradi oblasti Muuseumide Agentuur, Leningradi oblasti kultuuri, spordi ja turismikomitee esindajad, Ivangorodi kindluse arendusorganisatsioon, Via hanseatica Venemaa piirkonna projekti juhid ja tootearenduseksperdid jt. Arvata on, et sealkandis hakkab lähiajal uusi arendusi toimuma! Tagasiside koolitusele oli positiivne ja osalejad nõuavad jätkukoolitust.


Via Hanseatica on hansalinnade Peterburg-Narva-Tartu-Valga-Cesis-Riia-Kaliningrad-Lübeck vahel looklev turismimarsruut, mis on täis ajaloolisi põnevaid objekte ja legende, kaunist ja puhast loodust, erinevaid kultuure ja kombeid, huvitavaid tegevusi, palju unustamatuid maitseid ja lõhnu ning toredaid ja abivalmis inimesi. BDA viib ka Eestis läbi Via Hanseatica piirkonna turismiettevõtjate ja giidide koolitusprogrammi, milles sisaldub kokku 7 2-päevast koolitusmoodulit ja kus osaleb kokku ligi 50 turismiettevõtjat ja 30 giidi Valgamaalt, Tartumaalt, Jõgevamaalt ja Ida-Virumaalt. Programm kestab novembrini.



bottom of page