top of page

Eesti parim mobiilirakendus 2014. Töö kiire ja korralik

Meil oli au perioodil aprill-mai vedada Riigi Infosüsteemi Ameti poolt ellukutsutud konkurssi „Eesti parim mobiilirakendus 2014“.


Aprill ja mai. Sups ja valmis. Kes ütles, et kiire töö ei saa olla korralik. Kui koos on suurepärane tellija, professionaalne kogenud meeskond, aktiivne ja abivalmis võrgustik ning soov ise asja ägedalt ja hästi teha, siis on kõik tehtav. Ja hästi tehtav.


Kindlasti mängis konkursi õnnestunud korraldamise juures enim rolli meie varasemad kogemused sarnaste projektide vedamisel. Oleme korraldanud 5 aastat (aastatel 2007-2012) ettevõtluskonkurssi Ajujaht, eelmisel aastal vedasime „Eesti parim e-teenus 2013“ konkurssi ning just lõpetasime ettevõtluskonkursi korraldamise Gruusias. Projekti alustades oli juba selgelt teada kogu protsess, vajalikud tegevused, kaasatavad isikud ning ka võimalikud riskid.


Olenemata suurest kogemusest, on iga projekti juures siiski omad väljakutsed, millega rinda pista. Konkursi „Eesti parim mobiilirakendus 2014“ vedamisel oli suurimaks väljakutseks avalikkuse ja meedia tähelepanu saamine. Tellijal, Riigi Infosüsteemi Ametil, oli selles osas üsna suur ambitsioon. Seega tuli rakendada loomingulisust ning nuputada lahedaid nippe, kuidas meediat köita. Tegime veidi kummisuitsu ja keerasime põhja nunnufaktori 🙂 Töötas!


Naudime väga IT ja ettevõtlusvaldkonna projekte, mis toovad kokku Eesti helgemat pead ning mille elluviimine on iga kord veidi erinev ja põnev. Selliseid projekte võiks olla veel ja veel.


Suured tänud siinkohal meie headele partneritele KPMSist, Refleksist, Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumist ning Eesti startup maastikult. Täname usalduse eest Piret Arot Riigi Infosüsteemi Ametist. Loodame, et jäid rahule! 🙂

Vaata ka:

Lo Rihvk

Konkursi projektijuht


bottom of page