top of page

Lõpetas EAS Tootearenduse meistriklassi esimene lend

Mai lõpus jõudis lõpusirgele EAS ja BDA Consultingu koostöös läbi viidud pilootprojekt „EAS Tootearenduse meistriklassi – IT võimalused tootearenduses“.


Pilootprojekti eesmärgiks oli pakkuda tootmisettevõtetele tuge ning värskeid vaatenurki oma toodete ja teenuste arendamisel ning seeläbi konkurentsieelise suurendamisel.

Programmist võttis osa 10 väga eriilmelise ettevõtte esindajat – jahtlaevade tootjatest rõivatootjateni välja.


Programm koosnes kahest kahepäevasest koolitsutsüklist ja kahest ettevõtete külastuspäevast. Lisaks sai iga ettevõte enda käsutusse isikliku coachi, kes neid oma ideede arendamisel suunas ning toetas.


Programmi olid koolitajate ja coachidena kaasatud Heidi Kakko, Markko Karu, Yrjö Ojasaar, Jari Kukkonen ja Janek Metsallik.


Osalejad hindasid programmist saadud kasu kõrgelt ning enamus osalejatest töötab projekti käigus algatatud ideedega edasi juba iseseisvalt.


Kuna pilootprojektina läbi viidud algatus osutus edukaks, siis on teine samalaadne  kursus alustab juba sügisel. Jälgige reklaami ja ootame registreeruma.


EAS Tootearenduse meistriklassi esimese lennu lõpetasid: AS Suwem, Estover Piimatööstus OÜ, ETS Nord AS, Saarioinen Eesti OÜ, Baltic Intertex OÜ, W-Glass OÜ, Printcenter Eesti AS, Saare Paat AS, AS Harju Elekter Teletehnika ja Now! Innovation OÜ.


bottom of page