top of page

BDA sõprade klubis kohtusime mitmekülgse Indrek Kaselaga

BDA sõprade klubi on paar-kolm korda aastas toimuv üritus, kus pakume oma klientidele ja partneritele mõnusaid elamusi ja mõtteainet. Kutsume alati külla ühe silmapaistva äri-, kultuuri- või poliitikaelu tegelase. Nii uudne toimumispaik kui ka kutsutud külaline meelitasid seekord kohale üle ootuste palju uusi ja vanu sõpru.

Eelmisel nädalal kutsusime nii ennast kui oma sõpru vahelduseks Kalamajas asuvasse Vabriku-nimelisse vinoteeki. Meie seekordseks külaliseks oli investeerimispankur, fondijuht, Sõpruse kino omanik ja galerist Indrek Kasela. Indrek Kasela on ärimees, kes investeerib kultuuri, filmindusse, kunsti.


Oma põneva kujunemisloo järel rääkis Indrek sellest, et enesele väljundit otsides, mõtles ta valdkonna peale, mis Eestis on alarahastatud ning teenimatult tagaplaanil. 


Praegusel ajal panustab ta suure osa oma ajast Eesti kujutava kunsti  maailma viimisele. Teda ei tiivusta seejuures isiklik kasu, vaid pigem soov midagi ära teha, ning ta nentis, et isiklik kasu pigem määriks seda missiooni. Samas ärgitab ta teisi mõtlema pragmaatiliselt suunaga efektiivsusele ja tulemuslikkusele, sh Eesti kunsti- ja kultuuriinimesi.


Indrek Kasela tundis suurt heameelt, et Eestis on võimalus oma ideid realiseerida, asju teistmoodi teha ja kaasata vajalikke inimesi. Eestis on võimalik ühel hetkel hängida rulatajatega ja järgmisel hetkel avastada end filosofeerimas presidendiga. Indrek konsulteerib ja investeerib ettevõtetesse ning tunneb seejuures heameelt, kui teda mingi hetk enam vaja pole – ta on teinud ära hea töö!


Me küll üritasime Indrek Kaselale anda tiitlit, küsisime, et kuidas ta ennast tutvustaks, kuid ta lahkus meie ürituselt sama multitalentsena ja isegi salapärasena, kui ta tulles oli, vältides tiitleid ja karme kategooriaid. Indreku interdistsiplinaarsusest, humanismist ja patriotismist on meil kõigil õppida olenemata tegevusvaldkonnast. Aitäh!


Oli tore näha vanu kliente ja tuttavaid ning leida ka uusi sõpru! Lõpetuseks ühineme Indrek Kasela poolt väljaöelduga, et Eestis on äge ja me peame seda hoidma!

Vaadake õdusa koosviibimise pilte ka Facebookist


Teie BDA!


bottom of page