top of page

Gruusia ettevõtluskonkurss „Smart-up Georgia“ kogub hoogu

BDA Consulting viib Gruusias ellu ettevõtluskonkurssi Smart-up Georgia, mille sihtgrupiks on Gruusia üliõpilased. Projektis lööb kaasa üle 30 erineva partnerorganisatsiooni, sealhulgas üle 20 ülikooli ning mitukümmend ettevõtjast mentorit. Kõikide osalejate ühiseks motivatsiooniks ja eesmärgiks on istutada Gruusia noortesse ettevõtluspisikut.

Detsembrikuu lõpus oli „Smart-up Georgia“ äriideede esitamise tähtaeg – kokku laekus 133 äriideed väga erinevatest valdkondadest – kõige rohkem oli ideid IT ja mobiilivaldkonnast, samuti turismi ja loomemajanduse valdkonnast, rohkelt plaanitakse luua uusi kohvikuid ja restorane, samuti uuenduslikke teenuseid ja tooteid energeetika ja keskkonna valdkondadest. Eriti suurt heameelt teeb meile, kui korraldajatele see, et ideid on esitanud üliõpilased erinevatelt erialadelt ja teaduskondadest.  


Kokku valib Eesti ja Gruusia ekspertidest koosnev žürii veebruari alguses ligi 400 noore poolt esitatud ideede seast välja 20 parimat ideed ja meeskonda, kes jätkavad koolitusprogrammis, mille lõpus- kevadel selguvad „Smart-up Georgia“ võitjad.

BDA Consulting poolt läbi viidavat projekti rahastab Välisministeerium arengu- ja humanitaarabi vahenditest.


Rohkem infot projekti kohta saab projekti kodulehelt www.smartupgeorgia.com ja Facebooki lehel https://www.facebook.com/smartupgeorgia

smartup georgia picture

Lo Rihvk Smart-up Georgia projektijuht lo@smartupgeorgia.com


bottom of page