top of page

Gruusia vol 2: läheme uuele suuremale ringile

Kui teil on vaja parajat egolaksu, siis minge tehke midagi Gruusias! Eestlased ja Eesti on Gruusias väga aus sees ning meile vaadatakse sõna otseses mõttes alt üles ja suu sisse.


Võtsime oma Gruusia projekti täie hingega ja panustasime koos oma suurepärase meeskonnaga sellesse palju energiat (siinkohal suured tänud kogu tiimile). Usume, et kui midagi teha, siis teha seda hästi. Meeldetuletuseks: pidasime eelmisel õppeaastal Tbilisi Ülikoolis maha ühe toreda Ajujahi ehk õpetasime TSU noortele ettevõtlikkust ja panime nad proovile oma ettevõtte loomisel ja esimeste klientide leidmisel (http://www.tsu-entrepreneurship.com/ ).


Saime sellest pilootprojektist niivõrd palju innustust, et sel sügisel läheme teeme pauku uut moodi – viime läbi üleriigilise ettevõtluskonkursi Smart-up Georgia. Saab näha, milliste lahedate ideedega grusiinid konkursile tulevad. Igal juhul usume Gruusia noorte ettevõtlikkusse ja pealehakkamisse.


Lisaks konkursi läbiviimisele püüame ka aktiviseerida ja kokku tuua Gruusia (või siis vähemalt Tbilisi) ettevõtluskogukonna (ettevõtjad, mentorid, investorid, tugistruktuurid jmt), et anda hoogu kohapealsetele algatustele ning natuke ka selleks, et läbi lõigata välistoetuste sõltuvust tekitav nabanöör.


Igal juhul loodame, et saab olema uus ja põnev, veidi ka rakse ja väljakutseterohke, samas aga kindlasti palju funi ja rõõmu pakkuv aasta Gruusias.


Huvi korral saab rohkem infot Lo käest.


bottom of page