top of page

Tunnustatud innovaator Mark Turrell soovitab edu saavutamiseks võtta eeskuju diktaatoritelt!

1. ja 2. detsembril 2011 Tallinnas toimunud idufirmade loojatele suunatud seminaril Wantrepreneur 2 Entrepreneur tõdes ettevõtlusguru Mark Turrell, et edu saavutamiseks on oluline valida õige taktika.


Turrelli sõnul tasub seejuures eeskuju võtta võidukatelt diktaatoritelt. „Diktaatorid on olnud väga head taktikud ning osanud seeläbi oma eesmärke ellu viia. Kaval oleks rakendada neid samu viise positiivsete eesmärkide ja edu saavutamiseks.”


Samuti on Turrelli sõnul edu saavutamiseks oluline püstitada eesmärk, määrata tähtaeg ning rääkida oma ideest teistele. „Eesmärkide saavutamiseks on oluline jagada oma mõtteid ja ideid. Vaid sel viisil on võimalik üles leida inimesed, kes tahavad ja saavad aidata kaasa eesmärgi täitumisele,” sõnas Turrell. „Üksinda omaette nokitsedes on edu märksa raskem saavutada”


Mark Turrell, kellele World Economic Forum on omistanud tiitlid Young Global Leader (2010) ja Technology Pioneer (2008), astus 1. detsembril üles idufirmade loojatele suunatud seminaril Wantrepreneur 2 Entrepreneur. Seminari saab jälgida läbi Twitteri: www.twitter.com/startsmartme


Tegemist on esimese seminariga Eesti-Soome ettevõtlusteemalisest üritustesarjast Start Smart.


bottom of page